Gardiner

Svarta plisségardiner av modellen Pollux som sitter på olika höjd.

Gardiner ger ett mjukt skuggspel som skonar ögon och inredning från starkt solljus.

Välj din gardin bland lamellgardiner, skärmgardiner, plisségardiner, rullgardiner, hissgardiner och textilgardiner.

Våra gardiner finns i många vackra kulörer för att matcha din övriga inredning. Men många av våra gardiner är mer än eleganta solskydd. Titta närmare så upptäcker du olika smarta funktioner.

Lamellgardiner i ett rum

Våra produktkategorier

Lamellgardiner i ett rum

Lamellgardiner

Lamellgardiner är en flexibel lösning som kan monteras i nästan vilket fönster som helst och den fungerar alldeles utmärkt även för sneda fönster. Den lämpar sig väl för kontor, offentliga lokaler och privata hem med sitt stilrena utseende. Listen går att få i vitt eller svart med oändligt många färger och mönster på lamellen. Som tillval kan gardinen även fås med motor och fjärrkontroll.

Lamellgardiner i ett rum

Plisségardiner

En elegant gardin med enkel plisséväv eller smart klimatval med dubbel väv. Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Plisségardinen har isolerande egenskaper som kan spara energi både sommar och vinter. Som tillval finns flamskyddande eller reflekterande väv. Hårdvaran är ett mycket flexibelt system som kan anpassas till en rad olika fönstertyper. Manövrering med handtag, linor eller motor.

Svarta rullgardiner i ett rum.

Rullgardiner

Våra rullgardiner finns i en rad tilltalande tyger – med allt från fördunklande till helt mörkläggande egenskaper – och naturligtvis i de senaste färgerna. Tygerna, som är väldigt enkla att sköta, går också att få med flamskyddande eller reflekterande egenskaper. Valet av material, vävteknik, färg och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset. Flera av våra vävar är Öko-tex, Greenguard och Enduris certifierade.

Lamellgardiner i ett rum

Skenor & sömnad

Vi erbjuder en bred kollektion gardinskenor som tillsammans skapar ett komplett sortiment för gardinupphängning i hem och offentlig miljö. Våra gardinskenor är anpassade för olika typer av uppsättningar och gardintyngder. Gardinsömnad har vi även.

Somfy Tahoma

Automatik

Automatisera ditt solskydd hemma. Eller varför inte ta det hela vägen att automatisera hela huset? Allt från varje eluttag till solskydd och belysning.