Lamellgardiner

Lamellgardiner är en flexibel lösning som kan monteras i nästan vilket fönster som helst och den fungerar alldeles utmärkt även för sneda fönster.

Manövrering & montering

Standard är kulkedja för att vinkla lamellerna och en lina för att flytta lamellerna. Andra alternativ är manövrering med vridstång och lina. Det finns också en monolösning där en kulkedja vinklar lamellerna 140° åt ena hållet och stänger helt åt andra hållet. Monolösningen flyttar också lamellerna i sidled. Den kan utrustas med motor, som kan styras via tryckknapp eller fjärrkontroll. Självklart kan den även kopplas till solautomatik.

Montera i tak eller vägg via flexibla monteringskonsoler, finns i svart eller vitt.

Bruna lamellgardiner från Luxor.
Svart lamellgardin
Fokus på upphängning och detaljer på lamellgardin.

Lameller & lamellpaket

Välj mellan ett stort urval av lameller i tyg (89 och 127 mm bredd) i de senaste mönstren och färgerna. Tygerna finns som enfärgade, med struktur, med tryck eller med vävda mönster – från transparent till mörkläggande. Det går också att få tyger med flamskyddande eller reflekterande egenskaper.

Man kan välja att ha lamellerna antingen på höger eller vänster sida. En annan möjlighet är att ha lamellpaketet uppdelat så att hälften går på varje sida. Vid tvätt av fönster är det väldigt lätt att flytta iväg hela lamellpaketet så att man kan komma åt.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.