Kunskapsbank

Gardiner som hänger från taket ovanför fönstren.

Rullgardin eller plisségardin – vad ska man välja?

| Solskydd inomhus

Det finns en mängd olika typer av solskydd på marknaden, varav rullgardiner och plisségardiner är två av dem. Står du och velar mellan dessa alternativ har du hamnat helt rätt. Här listar vi nämligen för- och nackdelarna med respektive produkt, för att underlätta ditt val!   För- och nackdelar med rullgardiner Rullgardiner är tillverkade av […]

Gardiner som ger minskad insyn.

5 tips för minskad insyn i dina fönster

| Solskydd inomhus

Om man har fönster som vetter mot grannar eller vältrafikerade vägar kan det lätt kännas som att man bor i ett akvarium, dit alla kan se in och inskränka på ens privatliv. Som tur är finns det enkla och effektiva sätt att minska insynen. Här delar vi med oss av fem av dem!   Så […]

Person i blå tröja och keps som installerar markis.

Vad kostar markiser? Vi ger dig svaret

| Solskydd utomhus

Att klä fönstren med nya markiser är för många en stor investering. Det är därför helt naturligt att man ställer sig frågan ”hur mycket kostar markiser?”. Här tänkte vi därför berätta mer om vilka huvudsakliga faktorer som påverkar priset.   Faktorer som påverkar markisernas pris  Exakt hur mycket markiser kostar varierar från fall till fall. […]

Person som öppnar upp fönsterpersienner.

Vad kostar persienner? Vi ger dig svaret

| Solskydd inomhus

Genom att förse dina fönster med persienner kan du enkelt och effektivt stänga ute solens strålar och skapa en behagligare inomhusmiljö. Men vad kostar egentligen persienner? Här tänkte vi berätta mer om vilka huvudsakliga faktorer som påverkar priset.   Faktorer som påverkar persiennernas pris Många svenskar väljer att montera persienner i sina fönster. I samband […]

Måttanpassad markis.

Måttanpassade solskydd – för bästa resultat

| Solskydd inomhus

Om du vill stänga ute solens strålar och skapa ett behagligare inomhusklimat är markiser, rullgardiner eller andra solskydd att föredra. Oavsett lösning så rekommenderar vi dig att satsa på ett skräddarsytt och måttanpassat alternativ. Låt oss berätta mer om varför vi råder dig att investera måttanpassade solskydd! Goda anledningar att satsa på måttanpassade solskydd  Efterfrågan […]

Rullgardin och persienn.

Persienner eller rullgardiner – vad ska man välja?

| Solskydd inomhus

Det finns många olika typer av solskydd på marknaden. När det kommer till de för inomhusbruk är persienner och rullgardiner bland de mest populära. Men vilket alternativ ska man egentligen välja? Här guidar vi dig till rätt val för just dina förutsättningar och behov.  

Parasoll och markis

Parasoll eller markis – vad ska man välja?

| Solskydd utomhus

De flesta som har en altan eller en uteplats vill gärna förse den med ett praktiskt solskydd. I samband med detta är det däremot många som har svårt att bestämma sig för vilket alternativ de ska välja, ett parasoll eller en markis? Här tänkte vi därför lista för- och nackdelar med båda alternativen och därigenom guida dig till ett passande val för just din altan.  

Svart modern och snygg markis.

5 tips när du ska välja färg på markis

| Solskydd utomhus

Markiser går att få i otaliga kulörer. Men hur går man egentligen tillväga för att välja rätt färg på sina markiser? Här delar vi med oss av en handfull tips och råd som hjälper dig att hitta ett passande alternativ för just ditt hem! 

Plisségardin i takfönster.

Plisségardin till takfönster – en köpguide

| Solskydd inomhus

Takfönster är fantastiska på så sätt att de ger hemmet extra ljusinsläpp. Likt de andra fönstren som finns där hemma kan det däremot finnas ett behov av att dämpa ljuset som kommer från takfönstren. Något som med fördel kan göras med hjälp av s.k. plisségardiner!

Sneda fönster i bostad.

Plisségardin till sneda fönster – en köpguide

| Solskydd inomhus

Plisségardiner är en av de bästa och mest flexibla lösningarna för dig som vill dämpa ljusinsläppet i hemmet. Inte minst om du har sneda fönster. Här tänkte vi därför berätta mer om varför plisségardiner är så pass fördelaktiga att använda i sneda fönster, vad som är viktigt att tänka på vid köp och vad vi på Persiennteamet kan erbjuda! 

Plisségardin med upp och ner-funktion.

Plisségardin med upp och ner-funktion – en köpguide

| Solskydd inomhus

Genom att förse ditt hem med plisségardiner med up & down-funktion får du den mest flexibla solskyddslösningen, vare sig du eftersträvar total mörkläggning eller ljusreglering. Låt oss berätta mer om plisségardinens överlägsna egenskaper! 

Automatiskt solskydd till fönster.

Tips vid köp av automatiskt solskydd till fönster

| Automatik

Det är allt fler som upptäcker fördelarna med automatiska solskydd. Men innebär egentligen detta, hur fungerar det och vad ska man egentligen tänka på när man ska investera i ett nytt solskydd till sina fönster? Det reder vi ut i denna artikel.

Svart automatisk markis.

Förenkla vardagen med automatiska markiser

| Automatik

Drömmer du om att få ett behagligare ljusinsläpp och inomhusklimat utan att behöva lägga manken till? Det är något som för många låter för bra för att vara sant. Faktum är däremot att du kan uppnå just detta genom att investera i automatiska markiser. Låt oss därför berätta mer om hur dessa fungerar och varför […]

Plisségardin för mörkläggning i fönster.

Plisségardin för mörkläggning – en bra lösning

| Mörkläggning

Det finns en rad mörkläggande gardiner där ute, varav plisségardiner är en av dem. Låt oss därför berätta mer om vilka fördelar dessa erbjuder samt vart de lämpar sig bäst att användas!

Moderna persienner i kök.

Moderna persienner för det nutida hemmet

| Solskydd inomhus

Hos oss på Persiennteamet hittar du ett välsorterat utbud av solskydd som är tillverkade efter den senaste och mest moderna standarden. Perfekt för dig som önskar ett solskydd som matchar det samtida hemmet. Låt oss därför berätta mer om våra moderna persienner och vad vi kan erbjuda just dig! 

Markiser med sol- och vindautomatik

Fördelar med sol och vindautomatik till markis

| Automatik

Om du är i färd med att införskaffa nya markiser, alternativt vill underlätta handhavandet av dina befintliga, kan du med fördel komplettera dem med sol och vindautomatik. Låt oss därför berätta mer om varför du bör gör detta!  

Smutsig markis

Tvätta markis – så gör du

| Solskydd utomhus

Upplever du att dina markiser har blivit smutsiga och tappat sin forna glans? Då kan det vara hög tid att tvätta av dem. Det gäller däremot att du är försiktig och rengör markiserna på rätt sätt, annars riskerar de att gå sönder. Låt oss därför berätta mer om hur du gör för att tvätta dina markiser! 

Utanpåliggande persienner

Goda anledningar att välja ZIP-screens

| Solskydd inomhus

Är du på jakt efter ett nytt solskydd till ditt hem? Då kan vi varmt rekommendera dig att läsa mer om samt investera i så kallade ZIP-screens. Ett perfekt alternativ när du vill släppa in solljuset men samtidigt hålla värmen utanför. Låt oss berätta mer om fördelarna med screen-lösningar.

En person rengör persienner.

Rengöra persienner – så gör du

| Solskydd inomhus

De flesta är vana vid att städa och hålla rent i sitt hem. Inte alls lika många är däremot vana att hålla efter sina persienner. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du går tillväga för att rengöra dina persienner på bästa sätt!

Smart lösning för hemmet.

Underlätta vardagen med hjälp av automatik

| Automatik

Vi på Persiennteamet vill underlätta för dig i din vardag. Detta genom att skapa ett smart och modernt hem. Med vårt fokus på automatik inom bl.a. persienner, markiser och jalusier, kan du förvänta dig ett praktiskt och lätthanterligt hem som underlättar i vardagen. Vi tänkte därför berätta mer om våra olika erbjudanden och varför du ska välja det smarta hemmet. 

Ett par använder en surfplatta för att styra sitt hem.

Det smarta hemmet underlättar vardagen

| Automatik

Vad innebär det smarta hemmet och vilka fördelar finns det med detta? I denna artikel reder vi ut alla frågetecken.

Person använder Somfy markisautomatik.

Vi hjälper dig med Somfy markisautomatik

| Automatik

Genom att investera i markiser kan du få ett gediget solskydd och samtidigt skapa härliga sällskapsytor utomhus. För att underlätta handhavandet av dina markiser, kan du med fördel komplettera dem med automatik från Somfy. Något som gör det möjligt att kontrollera dem via en kontroll eller en smartphone. Låt oss därför berätta mer om Somfys markisautomatik.

Reservdelar till persienner.

Reservdelar till dina persienner eller markiser

| Tillbehör

Det finns ett flertal olika persiennmodeller och markismodeller att välja mellan och alla delar behöver inte nödvändigtvis passa ihop med alla modeller. Något som både är smart och bra för miljön är att inte alltid köpa nytt!

Styrenhet för smarta hem.

Så väljer du rätt styrenhet för ditt smarta hem

| Automatik

Det smarta hemmet är på frammarsch, och allt fler svenskar väljer nu att satsa på fjärrstyrda rullgardiner och annan hemautomation. För att lyckas med detta krävs det däremot en styrenhet. Därav tänkte vi också reda ut för hur du väljer rätt styrenhet för just ditt smarta hem!

Person skrollar på mobilen.

3 tips för att uppnå bästa hemautomation

| Automatik

Att implementera så kallade smarta hem-lösningar har blivit allt mer populärt under de senaste åren. Men hur går man egentligen tillväga för att få bästa möjliga hemautomation? I denna artikel delar vi med oss av våra bästa tips för hur du lyckas med just detta!

Fjärrstyrd rullgardin

Därför bör du satsa på en fjärrstyrd rullgardin

| Automatik

Under de senaste åren har allt fler svenskar fått upp ögonen för det smarta hemmet, i vilket fjärrstyrda rullgardiner kan, och bör, ingå. Vi tänkte därför berätta mer om varför du bör förse ditt hem med smarta och fjärrstyrda rullgardiner! 

Grå persienn

Markis eller persienn – vilken ska du välja?

| Solskydd inomhus

Vi har vid tidigare tillfällen skrivit om både markis och persienn samt deras enorma fördelar. Med tanke på detta har du kanske svårt att bestämma vilket alternativ som matchar dina behov bäst. Vi hoppas därför att du med hjälp av den här artikeln ska kunna bestämma dig för ett solskydd!

Måttanpassade rullgardiner

Måttanpassade rullgardiner för alla fönster

| Mörkläggning

Har du svårt att hitta rullgardiner som passar dina fönster? Med måttanpassade rullgardiner får du exakt den storlek som du behöver! I den här artikeln delar vi med oss av allt du behöver veta för att lyckas med dina måttanpassade rullgardiner.

FA42 terassmarkis med motor

Terrassmarkis med motor

| Terrassmarkis

Sommar är lika med sol, värme, sommarlov och semester. Det är en period då många längtar efter att få njuta på terrassen. Hemligheten till en avslappnad sommar är att installera en terrassmarkis med motor! I den här artikeln berättar vi varför.

Två parasoller på en balkong

Parasoller för sommarens alla dagar

| Solskydd utomhus

Skapa en svalkande oas eller ett skydd för regnet med hjälp av ett parasoll. Vi hjälper dig att hitta det rätta för sommarens alla dagar. Läs mer om det som nästan är ett måste under sommarmånaderna, nämligen parasoller!

Tätslutande persienner

Tätslutande persienner

| Mörkläggning

Med hjälp av ett par persienner bestämmer du själv hur dagsljuset ska falla in genom fönstret. Det är ett av de vanligaste alternativen för insyn- och solavskärmning i våra hem. Men visst vet du att vi även erbjuder tätslutande persienner som stoppar mer ljus?

Persienner i fönster

Så monterar du dina persienner

| Solskydd inomhus

Det klassiska fönsterskyddet mot sol, värme och insyn. Persienner är inte bara mångsidiga och användbara, de är även dekorativa inredningsdetaljer. Men hur går man till väga för att montera dem på sina fönster? Det tänkte vi reda ut i den här artikeln.

Solskydd till huset och altanen.

Så väljer du rätt solskydd till altan

| Solskydd inomhus

Svenskarna fortsätter att bli allt mer frälsta i sina altaner, vilka uppförs i fler och fler hem. För att kunna nyttja sin altan till max gäller det däremot att man investerar i ett passande solskydd. Men hur gör man egentligen detta? I denna artikel berättar vi mer om hur du väljer rätt solskydd till just din altan.

Vertikal markis på hus.

Att tänka på när du ska köpa markis

| Solskydd utomhus

Det finns många fördelar med att förse din bostad med markiser. För att få bästa möjliga lösning utifrån dina förutsättningar, finns det dock en del faktorer att överväga. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av fem saker att tänka på när du ska köpa markis.

Stora markiser ovanför altan vid pool.

Upplev fördelarna med stora markiser

| Solskydd utomhus

Stora markiser har på senaste år blivit allt populärare. En trend som vi på Persiennteamet anser ligga helt rätt i tiden. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om de stora markisernas fördelar, samt vilka av våra produkter som faller under denna kategori.

Orangea markiser vid privat bostad.

Vad kännetecknar bra markiser?

| Solskydd utomhus

Det finns många anledningar till varför du bör använda markiser i hemmet. Men vad kännetecknar egentligen en bra markis? I denna artikel delar vi med oss av 5 saker som du bör leta efter i ditt nästa solskydd.

Vinterförvaring av terassmarkis

Vinterförvara markiser – är det nödvändigt?

| Terrassmarkis

Sommarhalvåret är förbi och nu väntar kyligare månader med både minusgrader och stora mängder snö. För att förlänga livslängden på dina markiser och säkerställa att de inte utsätts för onödigt slitage, rekommenderar vi att du gör dina markiser redo för vintern. I denna artikel tänkte vi därför berätta hur du gör detta på bästa sätt!

En person som står med kontroll bredvid sina persienner.

Därför bör du skaffa en motor till markisen

| Automatik

Med en motor till markisen kan du spendera ledig tid på sådant som är viktigt, utan att behöva tänka på att justera markisen efter väder. Låt oss berätta mer om markismotorns fördelar!

Solgardin inomhus.

Så hittar du rätt solgardin

| Solskydd inomhus

Dem flesta av oss älskar sol och värme. Man ser fram emot värmen hela året och när den väl kommer, ja då är det lätt hänt att man tycker inomhustemperaturen är för hög. Det är faktiskt inte konstigt att man känner så, värmen blir lätt för intensiv och när man inte kan skydda sig från hettan i sitt hem så blir ångesten påtaglig. Det mest effektiva sättet att förhindra ett för varmt hem under dessa tider är solgardiner.

Mellanglaspersienner

Mellanglaspersienner – det effektiva solskyddet

| Solskydd inomhus

Hur mycket vi än älskar solen så ställer den också till med mycket problem, inte minst inomhus, där sol i ögonen och ett alldeles för varmt inomhusklimat är någonting som vi störs utav. För att få bukt med dessa problem, kan du med fördel investera i klassiska mellanglaspersienner som länge har varit svenskarnas förstahandsalternativ när det kommer till solskydd inomhus.

Fasadpersienner

5 fördelar med persienner för utomhusbruk

| Solskydd utomhus

I större fastigheter som kontor och skolor finns det många gånger ett problem med för varma temperaturer och höga driftkostnader under sommarmånaderna. Som tur är finns det en enkel och kostnadseffektiv lösning på problemet – persienner för utomhusbruk!

Solskydd uterum

Så väljer du rätt solskydd till uterum

| Solskydd inomhus

Om du äger ett uterum är det troligtvis en plats som får mycket tid och kärlek under sommarmånaderna. Ett återkommande problem för de flesta är dock att temperaturerna i uterummet snabbt blir olidlig. För att skydda dig mot solen kan du med fördel använda dig utav någon form av solskydd. Men hur väljer man egentligen rätt solskydd till uterum?

Solskydd till fönster

Så väljer du rätt solskydd till fönster

| Solskydd inomhus

Även om det ibland kan vara skönt att släppa in solens strålar i hemmet, kan det under sommartiderna leda till såväl outhärdliga temperaturer och sömnsvårigheter. För att få bukt med problemet och stänga ute solens ljus och värme, kan du med fördel använda dig utav någon form av solskydd till fönstret. För att underlätta ditt val tänkte vi i denna artikel berätta mer om hur du går tillväga för att välja rätt solskydd till fönster!

Markisduk

Att tänka på när du väljer markisduk

| Solskydd utomhus

Oavsett om du planerar att införskaffa nya markiser eller enbart behöver byta ut duken på dina nuvarande markiser, finns det många parametrar att överväga. För att underlätta ditt val tänkte vi i denna artikel berätta mer om vad du bör tänka på när du väljer markisduk!

FA22 till balkongen

Så väljer du rätt solskydd till balkongen

| Solskydd utomhus

Visst är det härligt med långa och soliga dagar på balkongen, men under de allra varmaste dagarna kan solen bli allt för påtaglig. Vid dessa tillfällen kan det vara väldigt skönt att ha tillgång till ett solskydd på balkongen som ger dig skugga och svala stunder. Men vilka typer av solskydd finns det att tillgå och hur går man tillväga för att välja rätt? I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om vilka olika alternativ som finns, samt hur du går tillväga för att välja rätt solskydd för just din balkong.

Altanmarkis vid pool

Så hittar du rätt altanmarkis

| Terrassmarkis

Alla älskar vi väl att spendera långa dagar i solstolen, men under sommarens allra varmaste dagar kan det faktiskt bli lite väl varmt på altanen. Det kan därför vara skönt att investera i en altanmarkis som hjälper till att skapa en behaglig utomhusmiljö. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du går tillväga för att hitta rätt altanmarkis för just dig och ditt hem!

Dubbelmarkis vid altan

Fördelar med att använda markiser som terrasstak

| Terrassmarkis

Om du har en stor terrass eller uteservering och upplever att det är dags att kunna skydda sig mot solens varma strålar och till viss del väder och vind, kan du med fördel använda dig utav markiser som terrasstak. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om fördelarna med detta, samt vilken produkt vi själva rekommenderar!

Balkongmarkis

Så väljer du rätt balkongmarkis

| Solskydd utomhus

Är du på jakt efter en ny markis till balkongen, men är osäker på vilka alternativ som finns marknaden samt vilken utav dem som passar bäst för just dig och dina behov? Då har du hamnat helt rätt. Inte nog med att vi på Persiennteamet erbjuder ett stort utbud av praktiska och vackra balkongmarkiser, tänkte vi i denna artikel dela med oss av tips och råd som underlättar ditt köp.

Markistyg

Så väljer du rätt markistyg

| Solskydd utomhus

Planerar du att köpa nya markiser men funderar över vilket tyg du ska välja? Eller kanske äger du redan att par markiser vars tyg behöver bytas ut? Oavsett vilket har vi i denna artikel samlat våra bästa tips på hur du går tillväga för att välja rätt markistyg!

Pergolamarkis för skönare stunder utomhus

Pergolamarkiser – för sköna stunder utomhus

| Solskydd utomhus

Under sommartiden är det inte ovanligt att man vill spendera så mycket tid som möjligt utomhus. För många utav oss väntar många timmar i solstolen, men ibland kan det hända att solen blir allt för varm eller också vill man kunna vistas utomhus även under kvällen när temperaturen sjunker. I sådant fall kan det vara en bra idé att investera i en pergolamarkis!

Terassmarkis

Så hittar du den bästa terrassmarkisen

| Terrassmarkis

Sommaren närmar sig med stormsteg och för många väntar det semester med långa dagar i solstolen. Ibland händer det dock att solen blir allt för påtaglig och man har känner att det är dags att investera i en terrassmarkis. I denna artikel tänkte vi därför berätta hur du går tillväga för att hitta den bästa terrassmarkisen!

Restaurangmarkis

Så väljer du rätt Restaurangmarkiser

| Solskydd utomhus

Äger du en restaurang och upplever att temperaturen inomhus blir för hög? Eller vill du skapa en trevlig uteservering som skyddar gästerna mot direkt solljus? Då kan det vara en utmärkt idé att investera i restaurangmarkiser!

Markismotor på hus

Markismotorer och dess fördelar

| Automatik

Oavsett om du redan äger eller funderar på att investera i nya markiser, kommer du ganska snabbt att inse hur pass bekvämt det är att göra sig av med vev eller dragband för att istället skaffa sig motordrivna markiser. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om de fördelar du kommer att uppleva med hjälp av en markismotor!

Grön markisväv

När är det dags att byta Markisväv?

| Solskydd utomhus

Med tanke på vårt nordiska klimat med varma somrar, ruskigt väder under höst och vår, samt kalla vintrar är det inte konstigt att markisvävarna blir slitna. Men när är det egentligen dags att byta markisväv och vad bör man tänka på?

Solskyddsgardiner

Så väljer du rätt solskyddsgardiner

| Solskydd inomhus

För att effektivt kunna reglera sol- och ljusinsläppet, värmen och avskildheten i din bostad, kan du med fördel investera i ett par solskyddsgardiner. Men hur går man egentligen tillväga för att välja rätt gardiner och vilka alternativ finns det? I denna artikel ger vi dig svaren!

Vertikalmarkiser

Så väljer du rätt Vertikalmarkiser

| Solskydd utomhus

Upplever du att ljusinsläppet och värmen i din bostad är alldeles för hög? Eller kanske har du ett behov av att släppa in solljuset men stänga värmen ute? I så fall kan det vara ett bra alternativ att investera i vertikalmarkiser!

Hissgardin

Hissgardiner – För ett dekorativt hem

| Solskydd inomhus

Är du på jakt efter en gardin som både ska vara dekorativ, men även fylla ett praktiskt syfte genom att ge insynsskydd, samt skydda mot sol och värme? Då kan en hissgardin vara ett helt rätt alternativ för dig och din bostad!

Mörkläggningsgardiner

Så hittar du billiga mörkläggningsgardiner

| Mörkläggning

Vill du vakna upp utvilad på morgonen utan något irriterande ljus som stör din sömn? Då är en mörkläggningsgardin rätt alternativ för dig. Men vilka olika varianter finns det och hur går man tillväga för att hitta billiga mörkläggningsgardiner? I denna artikel ger vi dig svaren!

Motoriserad rullgardin

Motoriserad rullgardin & dess fördelar

| Automatik

Funderar du på att investera i en motordrivenrullgardin, men är osäker på om det rätt alternativ för dig? Då har du kommit helt rätt. Inte nog med att vi på Persiennteamet erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa motordrivna rullgardiner, tänkte vi i denna artikel gå igenom vilka fördelarna med dessa är.

Så gör du för att laga dina persienner

| Solskydd inomhus

Senast uppdaterad: 18 oktober 2019 Funderar du på att laga dina persienner men är osäker på hur du gör detta? Eller har du kanske funderingar på för- och nackdelarna med detta? I denna artikel reder vi ut alla frågetecken.

Kassettrullgardin för bättre mörkläggning.

Kassettrullgardin för bättre mörkläggning

| Mörkläggning

När ett fönster släpper in för mycket ljus så är en kassettrullgardin den perfekta mörkläggningen. Det är den typ av gardin du ska använda när behovet av mörkläggning är som störst. Förutom själva gardinen så kan du lägga till sidoskenor som förhindrar ljusinsläppet ännu mer effektivt. På så sätt blir din mörkläggning komplett.

Velux mörkläggningsgardiner

Velux och tätslutande persienner i Ullna strand

| Automatik

Nu har vi varit ute i Ullna strand och monterat Velux mörkläggningsgardiner, både motoriserade med solceller och manuella. Även tätslutande persienner monterades. Här en en liten video av en motoriserad Velux.

Nordic Light logotyp

DesignSpace

| Mörkläggning

Nu kan du skapa din egna solskyddslösning för dina olika rum i Nordic lights nya program DesignSpace. Utan att ladda ner något så funkar detta direkt i din webbläsare. Länken till DesignSpace: http://designspace.nordic-light.com/

Barnsäkra persienner

Ny lag om barnsäkerhet

| Solskydd inomhus

Den 4 september träder en ny lag i kraft gällande barnsäkra invändiga solskydd. Persiennteamets personal erhåller kontinuerlig utbildning och uppdatering gällande detta så att du kan känna dig lugn och säker med oss som leverantör. Läs om lagen i sin helhet här.

Nya Somfy animeo automatik till Tyréns

| Automatik

Tyréns har valt Persiennteamet som leverantör av ett nytt Somfy animeo premium till hela deras huvudkontor på Hornsgatan i Stockholm.