Publicerad 2019-07-08 i kategorin Terrassmarkis

Terrassmarkis med motor

Sommar är lika med sol, värme, sommarlov och semester. Det är en period då många längtar efter att få njuta på terrassen. Hemligheten till en avslappnad sommar är att installera en terrassmarkis med motor! I den här artikeln berättar vi varför.

Innehåll

-Terrassmarkiser som skapar tid till annat
-Uppgradera dina befintliga markiser
-Ta hjälp av Persiennteamet

Terrassmarkiser som skapar tid till annat

En svensk sommar kan vara bland det bästa som finns. Vi tar oss tid för att slappa och vi passar på att bocka av några projekt som legat på vänt. Däremot vill vi inte så gärna slösa vår lediga tid på sånt som vi egentligen skulle kunna undvika.

Som exempel kan det gå åt onödigt mycket tid till att veva i markisen så att den sticker ut lagom långt för alla som befinner sig på terrassen. Sommaren kan dessutom bjuda på väldigt varierande väder – ena stunden gassar solen och i nästa så har den gått i moln. Det kan med andra ord bli en hel del vevande för att få markisen på rätt ställe.

Kanske funderar du därför på att byta ut dina gamla markiser, eller så vill du kanske sätta upp en helt ny markis. Oavsett vad så tycker vi att du ska spana in vårt sortiment för terrassmarkis med motor! Då kan du med lugn och ro ligga kvar i solstolen eller fortsätta middagen och sköta din terrassmarkis med ett enda knapptryck!

Uppgradera dina befintliga markiser

Ibland händer det dock att vi råkar ut för olika former av tankevurpor. Kanske är det så att du ganska nyligt har monterat en markis över din terrass – men du valde en utan motor? Ingen fara! Idag finns det som tur är motorer som passar alla typer av markiser, även de som du har sedan tidigare! Det innebär att det är väldigt enkelt att även uppgradera din redan befintliga terrassmarkis med en motor.

Nästa steg blir såklart att komplettera motoriseringen med en automatisering. Din terrassmarkis kan med hjälp av en automatisk motor och vädersensor sköta sig själva – även när du inte är hemma. Det innebär att du alltid kan komma hem till ett svalt hem.

Vädersensorn styr markiserna beroende på vädret. Vid solljus så avskärmar markisen så att värmen inte tar sig in i huset. Skulle det istället börja blåsa så känner sensorn av detta och kör in markiserna igen. 

En terrassmarkis med motor är helt enkelt en mycket effektiv del av bostadens komfortstyrning och skänker dig en känsla av lyx i vardagen. Och i semestertider är väl enkelhet och bekvämlighet två ledord som de flesta av oss försöker leva efter?

Ta hjälp av Persiennteamet

Om du önskar professionell markishjälp, från början till slut, kan du med fördel vända dig till oss på Persiennteamet. Med nästan 30 års erfarenhet av solskydd kan vi hjälpa dig att hitta den lösning som passar bäst för just dig och dina förutsättningar!

Hos oss hittar du ett stort utbud av både terrass- och fönstermarkiser samt lamell-, plissé- och rullgardiner. Självfallet erbjuder vi även monteringshjälp och du har också möjligheten att se produkterna i vårt showroom (OBS – förhandsbokning krävs).

Tveka inte på att höra av dig till oss på 08 – 83 33 56 eller info@persiennteamet.se vid ytterligare funderingar, varmt välkommen!