Service och projekt

Persiennteamet har en lång erfarenhet av servicearbeten på kommersiella fastigheter och helhetslösningar inom projekt.

Servicearbeten

För att era solskydd ska fungera under längre tid behövs det regelbundna kontroller av såväl styrsystem som produkter. Vi har stor vana av styrsystem från Somfy, Vestamatic, Warema och Vestamatic. Gällande Somfys styrsystem är vi dessutom så kallade Somfy Expert vilket innebär att vi har en extra stor kunskap om dessa och blir ofta rekommenderade av Somfy vid kontakt direkt med deras supportavdelning.

Uppdragen som gäller styrsystem kan t ex vara kontroll av funktioner, förändringar i inställningar, uppdateringar till bättre/mer avancerade lösningar, byte av givare eller byten av kompletta system.

Uppdragen som gäller produkter är oftast funktionskontroller på markiser, screens, fasadpersienner, rullgardiner, persienner mm. Vid behov utförs motorbyten, vävbyten, byte av hissband på fasadpersienner och rengöring.

Vi har vana och nödvändig behörighet att utföra dessa arbeten från såväl skylift som genom så kallad Rope Access dvs fasadklättring med lina.

Vi arbetar med de flesta kända tillverkare av motorer, vävar och produkter och kan därigenom bibehålla både kvalitet och utseende på era solskydd.

En man hissar ner sig i en lina
Gråbrun fasad på hus

Projekt

Om ni vill göra ett större omtag på era befintliga solskyddslösningar och byta ut dem eller utrusta fastigheten med solskydd där det inte funnits sedan tidigare kallar vi det projekt.

Då går vi igenom behovet och anpassar produkter och styrning efter det behovet som finns. Har ni redan en utredning på vilka värden solskydden ska uppfylla tar vi fram rätt produkt annars föreslår vi lämpliga lösningar utifrån vår erfarenhet. Vi kan självklart även hjälpa er med en komplett utredning om värmeinstrålning etc.

Därefter kan vi skapa en offert och vid accept utför vi arbetet som en totalentreprenad där även elinstallationen kan ingå.

Vi arbetar med de flesta kända tillverkare av färdiga solskydds- och insynsskyddprodukter och kan därigenom ge er attraktiva solskydd till hög kvalitet.

Ett gamalt höghus i stan
Ett lngt parkeringshus
Ett äldre hus i rosa färg

Ett urval av våra leverantörer:

Riviera

Heroal

Hunter Douglas

Hella

Nimex

Styra

Luxaflex

Warema

Renson