Service och projekt

Persiennteamet har en lång erfarenhet av servicearbeten på kommersiella fastigheter och helhetslösningar inom projekt.

Servicearbeten

För att säkerställa att era solskydd fortsätter att fungera optimalt rekommenderar vi regelbunden service och underhåll. Genom att kontrollera och justera eventuella fel eller slitage kan vi förebygga större problem och förlänga livslängden på era solskydd. Vi är utbildade till Somfy Expert men har även god erfarenhet med andra styrsystem, som Vestamatic och Warema.

Uppdragen inom styrsystem involverar kontroll av funktioner, justering av inställningar, uppgraderingar till mer avancerade lösningar samt byte av givare eller hela system.

Vad gäller produkter utför vi funktionskontroller på olika typer av solskydd såsom markiser, screens, fasadpersienner, rullgardiner och persienner. Vid behov utförs även motorbyten, vävbyten,byte hissband på fasadpersienner och rengöring.

Med vår erfarenhet och kompetens inom området kan ni tryggt lita på oss för att utföra alla typer av service och underhållsarbete på era solskydd. Vi använder oss av de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att arbetet utförs effektivt och med högsta kvalitet.

Kontakta oss gärna för att diskutera era behov och för att boka in en service för era solskydd. Vi ser fram emot att hjälpa er att hålla era solskydd i bästa skick!

En man hissar ner sig i en lina
Gråbrun fasad på hus

Projekt

Om ni vill göra ett större omtag på era befintliga solskyddslösningar och byta ut dem eller utrusta fastigheten med solskydd där det inte funnits sedan tidigare kallar vi det projekt.

Då går vi igenom behovet och anpassar produkter och styrning efter det behovet som finns. Har ni redan en utredning på vilka värden solskydden ska uppfylla tar vi fram rätt produkt annars föreslår vi lämpliga lösningar utifrån vår erfarenhet. Vi kan självklart även hjälpa er med en komplett utredning om värmeinstrålning etc.

Därefter kan vi skapa en offert och vid accept utför vi arbetet som en totalentreprenad där även elinstallationen kan ingå.

Vi arbetar med de flesta kända tillverkare av färdiga solskydds- och insynsskyddprodukter och kan därigenom ge er attraktiva solskydd till hög kvalitet.

Ett gamalt höghus i stan
Ett lngt parkeringshus
Ett äldre hus i rosa färg

Ett urval av våra leverantörer:

Riviera

Heroal

Hunter Douglas

Hella

Nimex

Styra

Luxaflex

Warema

Renson