Luxor+ Lamellgardin

Den flexibla lösningen

Detta är en flexibel lamellgardin som kan monteras i nästan vilket fönster som helst och den fungerar alldeles utmärkt även för sneda fönster. Luxor lämpar sig väl för kontor, offentliga lokaler och privata hem med sitt stilrena utseende. Listen går att få i vitt, svart eller silver med oändligt många färger och mönster på lamellen. Som tillval kan gardinen även fås med motor och fjärrkontroll.

Manövrering

Den optimala lösningen är att ha sin Luxor+ med motor, denna kan styras via tryckknapp eller fjärrkontroll. Självklart kan den även kopplas till solautomatik. Andra alternativ är manövrering med vridstång och lina. Det finns också en monolösning där en kulkedja vinklar lamellerna 140° åt ena hållet och stänger helt åt andra hållet. Monolösningen flyttar också lamellerna i sidled.

Montering

Montera i tak eller vägg via flexibla monteringskonsoler, finns i svart eller vitt.

Bruna lamellgardiner från Luxor.
Luxor+ lamellgardiner
Svart lamellgardin

Lameller

Välj mellan ett stort urval av lameller i tyg (89 och 127 mm bredd) i de senaste mönstren och färgerna. Tygerna finns som enfärgade, med struktur, med tryck eller med vävda mönster – från transparent till mörkläggande. Det går också att få tyger med flamskyddande eller reflekterande egenskaper. Luxor är lika enkel att sköta som vilken annan gardin som helst.

Lamellpaket

Man kan välja att ha lamellerna antingen på höger eller vänster sida. En annan möjlighet är att ha lamellpaketet uppdelat så att hälften går på varje sida. Vid tvätt av fönster är det väldigt lätt att flytta iväg hela lamellpaketet så att man kan komma åt.

Luxor kan tillverkas i flera utföranden:

  • För sneda fönsterpartier i max 55°
  • Helt böjd efter en specific radie för t ex en nisch eller med flera hörn för att passa i ett burspråk
  • Plafondmodell för takmontering som passar i uterum
Intresserad av produkten?

Är du intresserad av den här produkten? Då är du välkommen att skicka in en offertförfrågan till oss.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.