Skenor och sömnad

PersiennTeamet erbjuder ett stort utbud skenor och sömnad som tillsammans skapar ett komplett sortiment för gardinupphängning i hem och offentlig miljö.

Gardinskenor

Vi erbjuder en bred kollektion gardinskenor som tillsammans skapar ett komplett sortiment för gardinupphängning i hem och offentlig miljö. Våra gardinskenor är anpassade för olika typer av uppsättningar och gardintyngder.

Sömnad

Vi erbjuder även sömnad av gardiner. Vi har ett brett sortiment av enfärgade tyger av bra kvalitet. Allt från fördunklande tyger till helt mörkläggande.

Röda gardiner.
Vita gardiner som skiljer av ett rum.
Långa gula gardiner som ger extra rymd till ett rum.
A-skena.

A-skena

Skenan för offentlig miljö. Denna skenas främsta tillämpningsområde är offentlig miljö och är en helt och hållet en måttbeställd produkt. Detta är en skena med lindrag som enkelt och smidigt för gardinerna fram och tillbaka.

C-skena.

C-skena

Skenan med otroligt många lösningar. Denna skena har under många år varit en populär skena, främst i Sverige. Skenan påminner till utseendet om en reglerbar skena men är betydligt grövre och har andra användningsområden.

cabin-skena.

Cabin-skena

Diskret men rejäl. Denna skenan är en rejäl skena som tål ordentligt med tyngd trots sin diskreta design. Dessutom har den många olika monteringsmöjligheter som gör den unik i sin genre. Cabin är populär i offentlig miljö.

Elite-skena.

Elite-skena

En skena som andas kvalitet. Denna skenan är en påkostad skena med kvalitét; skenan klarar tyngre uppsättningar trots sin slanka design. Den är inte begränsad till en viss placering utan kan placeras nästan varsomhelst.

Glydea-skena.

Glydea-skena

Den motordrivna skenan. Denna skenan från Somfy är en motoriserad och sofistikerad för medeltunga till tunga gardinuppsättningar. Du styr gardinen eller draperiet med hjälp av fjärrkontroll, väggkontakt eller touch motion.

Hissgardinskena.

Hissgardinskena

Specialskena för hissgardiner. Detta är en speciell skena, framtagen för hissgardin. Skenan finns i två olika utföranden: aluminiumfärgad och vit med lindrag eller vit med kedjedrag.

Panelskena.

Panelskena

Dekorativ skena. Denna skena med panelgardiner är en utmärkt dekorativ solavskärmningsprodukt, men de är också fina som rumsavdelare eller som ren väggdekoration.

Sky-skena.

Sky-skena

Utmärkt rumsavdelare. Det är en ny symmetrisk skena som passar utmärkt för lättare till medeltunga gardiner.

U-skena

U-skena

Kan placeras nästan varsomhelst. Denna skena är populär och diskret och passar utmärkt till lättare gardiner. Den är inte begränsad till en viss placering utan kan placeras nästan varsomhelst.

Vision-skena.

Vision-skena

Går att montera frihängande. Detta är en tålig skena med en smakfull, lite välvd, design och passar medeltunga till tunga gardiner. Skenan kan monteras med diskreta fästen både i tak och vägg.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.