President – Fasadpersienn

Effektivt skydd mot solinstrålning

Fasadpersiennen President ger ett effektivt skydd mot solinstrålning – lamellerna avskärmar upp till 92 procent av solvärmen. Det skapar bästa möjliga förutsättningar för ett behagligt inomhusklimat i till exempel kontor, sjukhus och skolor. President går att få i flera färger – det gör det enkelt att hitta något som passar till just din fasad. Lameller finns i två bredder: 50 och 80 mm.

Manövrering

Upp- och nerhissning och skevning av lamellerna sker med invändig vev som standard. Som tillval finns manövrering med lina eller motor (såväl invändigt som utvändigt) samt utvändig vev. Vid motorisering går det att komplettera med till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering

President monteras enkelt på vägg eller under tak. Går att få med lättmonterad och frihängande kassett, som monteras i moduler där hela persiennen hängs på sidostyrningskenorna.

Intresserad av produkten?

Är du intresserad av den här produkten? Då är du välkommen att skicka in en offertförfrågan till oss.

Fasadpersienn President.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.