FA42

Terrassmarkisen för alla

Instegsmodellen FA42 är en robust öppen terrassmarkis med traditionella gavlar. Det är en väldigt prisvärd terrassmarkis vilket gjort att det är den modell som säljs mest.

Standardmodell

  • Vev eller motoriserad
  • Utfall max 4m / Bredd max 7m (Vid 7m bredd, max utfall 3.5 m)
  • Tak samt pitchercontrol finns som tillval
  • Brett utbud av väv-kulörer

FA42 är en modern och stilren terrassmarkis som passar för alla. Med ett stort urval av väv-kulörer och en gedigen byggkvalitet har detta blivit en standardmodell bland terrassmarkiser. Tillval till FA42 är tak samt pitchcontrol. Taket skyddar markisen mot snö, smuts och regn när den är infälld och är ett tillval vi varmt rekommenderar. För manövrering finns antingen vev eller motoriserad.p>

Öppen terrassmarkis med traditionella gavlar.

Duk

Med Dyneema ®-band över vikarmarnas knäleder får markiserna en god, hållbar dukspänning.

Välj från en bred vävkollektion, från enfärgade till randiga. Eller skapa en egen personlig väv med mönster och färgställningar från Nordic Light Designstudio. Kappan är löstagbar och kan fås med rakt eller vågigt avslut.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i tre färger: pulverlackerad svart, vit och grått. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger – matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande hus och fasader. Utöver dessa färger erbjuds valfri RAL-kulör, dock med något längre leveranstid.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller i takfoten.

Manövrering

Markisen manövreras manuellt med vev eller med motordrift. Tillsammans med motordrift finns sol- och vindautomatik.

Tillval

Med motorstyrningen Smart Control kan motor och automatik kontrolleras av en iPhone via wifi.

Med en pitch control får du steglös inställning av markisens vinkel. Gör det enkelt att justera markisen efter hur högt solen står under dygnet. Manövreras med vev.

Justerbara teleskopstag som fälls ned vid behov och säkrar markisens front mot underlaget. Fotplatta medföljer. Stabiliserar markisen vid vindbyar (upp till 10 m/s). Steglös höjd 1,5 – 2,5 m.

Intresserad av produkten?

Är du intresserad av den här produkten? Då är du välkommen att skicka in en offertförfrågan till oss.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.