FA22

Terrassmarkisen för balkonger och mindre terrasser

FA 22 är en kompakt markis i öppet utförande. Det är instegsmarkisen i FA 20-serie. FA 22 är utrustad med traditionella gavlar och ger mycket markis för pengarna.

Standardmodell

  • Vev eller motoriserad
  • Tak finns som tillval
  • Brett utbud av väv-kulörer

Speciellt utvecklad för den lilla terrassen eller balkongen. Med sin utmärkt byggkvalitet och långa hållbarhet är detta ett givet val där en mindre markis är det optimala.

Terassmarkis av modell FA 22.

Manövrering

Markisen manövreras med utvändig vev som standard. Som tillval finns utvändig eller invändig manövering med motor. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering

Monteras enkelt direkt på vägg eller i tak.

Tillval

På båda modellerna i serien kan man välja till takprofil.

Markisduk

Du har en rad akryldukar med utomordentlig ljus och väderbeständighet att välja mellan. Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade till randiga vävar.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader.

Intresserad av produkten?

Är du intresserad av den här produkten? Då är du välkommen att skicka in en offertförfrågan till oss.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.