Persienner Upplands Väsby

Persiennteamet är din specialist på persienner i Upplands Väsby. Vi erbjuder ett stort utbud av svensktillverkade och högkvalitativa produkter, samt hjälp genom hela processen – från planering till montering!

Svensktillverkade persienner

Ända sedan starten för drygt 30 år sedan har vi haft en vision om att förse kunder med högkvalitativa produkter. Vi tror helt enkelt att det lönar sig i längden. Bland vårt stora produktutbud hittar du därför uteslutande persienner från marknadsledande varumärken med svensk tillverkning.

Genom att inhandla dina persienner hos oss, kan du således vara säker på att du får en produkt som håller i många år framöver. Välj och vraka mellan ett stort utbud av:

En stor fördel är att våra produkter kan skräddarsys för att passa just dig, ditt hem och dina behov. Du kan välja mellan en mängd olika färger och egenskaper för att skapa ett funktionellt och visuellt tilltalande solskydd. Utöver detta kan persiennerna också fås med manuell eller motordriven manövrering.

Nöj dig inte med vad som helst. Vänd dig till oss och skapa ett skräddarsytt solskydd som passar just dig och ditt hem. Hög kvalitet lönar sig i längden!

Hjälp genom hela processen

När du vänder dig till oss på Persiennteamet, kan du också vara säker på att du får hjälp genom hela processen – från planering till montering.

För att du ska hitta ett solskydd som faller just dig i smaken har vi också ett showroom, i vilket du har möjlighet att se produkter med olika egenskaper, färger och manövrering. Vår erfarna personal ser till att ge dig personlig service och guidar dig igenom de olika alternativen som finns. Vi kommer även gärna med förslag på lösningar baserat på dina förutsättning och behov.

Notera att det krävs förhandsbokning innan ett besök i vårt showroom. Boka ditt besök på 08–83 33 56, varmt välkommen.

När du väl har skräddarsytt en persienn som passar just dig och ditt hem, hjälper vi dig såklart med beställning och montering. På så sätt får du en sömlös upplevelse!

Kolla gärna in våra referensprojekt för att se hur vi hjälpt andra privatpersoner och företag att skapa personligt anpassade solskyddslösningar. Kanske hittar du också inspiration till ditt eget projekt?

Lär gärna känna oss mer eller kontakta oss redan idag för att hitta en solskyddslösning som passar just dig. Varmt välkommen till Persiennteamet – ditt förstahandsval när du letar efter persienner i Bromma!