Persienner Sollentuna

I drygt 30 år har vi på Persiennteamet haft nöjet att förse både privatpersoner och företag med persienner i Sollentuna. Vi erbjuder ett stort persiennutbud och hjälper dig gärna genom hela processen – från att hitta en passande produkt till montering!

Stort och varierat produktutbud

En av de främsta anledningarna till att välja oss, är såklart vårt stora persiennutbud och gedigna kunskap om detta. Bland vårt sortiment hittar bland annat:

Vad som är så fördelaktigt är att alla produkter kan skräddarsys utifrån ditt hem och dina behov. På så sätt får du garanterat en persienn som kompletterar din inredning, samtidigt som den ger ett behagligt solskydd som passar just dig och din familj.

Vi tillhandahåller uteslutande högkvalitativa produkter från marknadsledande varumärken. Alla produkter vi säljer är dessutom tillverkade i Sverige för att hålla en hög kvalitet och även passa vårt klimat.

Förutom att välja färg och egenskaper på dina persienner, kan du också välja mellan en rad olika manövreringsalternativ. Dels manuella, dels med motordrift. Hos oss på Persiennteamet får du garanterat ett solskydd som faller dig i smaken!

Hjälp genom hela processen

För oss är det av största vikt att du ska känna dig trygg och bekväm genom hela processen. Vi erbjuder därför en personlig service och hjälp genom hela processen – från planering till montering.

Vi har dels möjligheten att göra ett hembesök hos dig, men du är också varmt välkommen att besöka vårt showroom i Solna. Du väljer själv vad som är enklast och bekvämast!

I vårt showroom har du möjlighet att se på de olika produkterna samt på de olika tillvalen som kan göras. Du hittar såväl olika produkttyper som färgprover och olika manövreringsalternativ. Vår professionella personal guidar dig såklart igenom de olika produkterna och ger förslag baserat på dina behov.

Notera att det krävs förhandsbokning innan ett besök i vårt showroom. Boka ditt besök på 08–83 33 56, varmt välkommen.

Som en del av vårt helhetskoncept hjälper vi dig självfallet med monteringen. Det enda du behöver fundera på är vad du önskar från ditt solskydd, vi sköter resten!

Kolla gärna in våra referensprojekt för att se hur vi hjälpt andra privatpersoner och företag att skapa personligt anpassade solskyddslösningar. Kanske hittar du också inspiration till ditt eget projekt?

Lär gärna känna oss mer eller kontakta oss redan idag för att hitta en solskyddslösning som passar just dig. Varmt välkommen till Persiennteamet – ditt förstahandsval när du letar efter persienner i Bromma!