Persienner Nacka

Vi på Persiennteamet har drygt 30 års erfarenhet av att skräddarsy och montera kundanpassade solskyddslösningar. Om du är på jakt efter persienner till din bostad i Nacka, kan du med fördel vända dig till oss!

Stort utbud av persienner

En stor fördel med att vända dig till oss på Persiennteamet, är att vi erbjuder ett stort utbud av persienner. Hos oss kan du välja mellan ett stort sortiment av:

Våra olika produkter kan dessutom fås med olika färger, skuggor och ljus för att passa just dig, din inredning och dina behov. Vinkla anspråkslöst lamellerna för att för att reflektera ljuset – uppåt eller nedåt – medan solen låter skuggorna vandra under dagens lopp.

Synonymt för samtliga av våra produkter är att de tillverkas i Sverige för att tåla vårt nordiska klimat. De kan också förses med olika typer av manövrering, inklusive motordrift.

Sammantaget kan du alltså välja mellan många olika persienner, färger, egenskaper och manövrering. Vi kan alltid anpassa persiennerna för att passa dina personliga önskemål och självfallet erbjuder vi även professionell montering!

Personlig service & proffsig montering

Ända sedan starten 1990 har det varit av största vikt att erbjuda våra kunder en personlig service. Vi hjälper dig därför igenom hela processen – från planering till montering.

För att du ska hitta ett solskydd som faller just dig i smaken har vi också ett showroom, i vilket du har möjlighet att se produkter med olika egenskaper, färger och manövrering. Vi guidar dig såklart igenom de olika alternativen och kommer med förslag baserat på dina förutsättningar och ditt behov.

OBS! För besök i vårt showroom krävs det en förhandsbokning.

När du väl har hittat de persienner som passar just dig och ditt hem, har vi såklart möjlighet att hjälpa till med monteringen. På så sätt kan du få en sömlös upplevelse och även säkerställa att dina persienner är professionellt monterade.

Kolla gärna in våra referensprojekt för att se hur vi hjälpt andra privatpersoner och företag att skapa personligt anpassade solskyddslösningar. Kanske hittar du också inspiration till ditt eget projekt?

Lär gärna känna oss mer eller kontakta oss redan idag för att hitta en solskyddslösning som passar just dig. Varmt välkommen till Persiennteamet – ditt förstahandsval när du letar efter persienner i Bromma!