Persienner Bromma

Är du less på solen ständigt lyser in i ditt hem? Vill du istället ha möjligheten att själva styra över ljusinflödet? Då rekommenderar vi dig att investera i ett par högkvalitativa persienner, vilket vi gärna hjälper dig med. I drygt trettio år har vi försett Bromma-borna med svensktillverkade persienner – nu är vi redo att hjälpa just dig!

Stort produktutbud

Vi tror att kvalitet lönar sig i längden. Därför erbjuder vi uteslutande högkvalitativa produkter som kan hänga i ditt hem år efter år. Vi arbetar endast med marknadsledande varumärken som tillverkar sina persienner i Sverige. Något som garanterar högsta möjliga kvalitet samt produkter som är anpassade efter vårt klimat.

Förutom att vi tillhandahåller produkter av hög kvalitet, erbjuder vi också ett väldigt varierat utbud som inkluderar:

Alla produkter kan dessutom skräddarsys för att passa just dig och ditt hem. Välj mellan olika färger, skuggor och ljus för få den funktion och visuella utseende som du önskar. Utöver detta kan våra persienner beställas med olika manövreringstyper, både manuella och med motordrift.

Genom att skräddarsy färg och egenskaper får du garanterat ett högkvalitativt solskydd som lever upp till dina förväntningar!

OBS! För besök i vårt showroom krävs det en förhandsbokning. Boka ditt besök på 08–83 33 56, varmt välkommen.

Att hitta en passande persienn är däremot bara det första steget. När du väl har skräddarsytt det perfekta solskyddet, måste det såklart monteras. Något vi självklart hjälper dig med. På så sätt får du en sömlös upplevelse genom hela processen.

Kolla gärna in våra referensprojekt för att se hur vi hjälpt andra privatpersoner och företag att skapa personligt anpassade solskyddslösningar. Kanske hittar du också inspiration till ditt eget projekt?

Lär gärna känna oss mer eller kontakta oss redan idag för att hitta en solskyddslösning som passar just dig. Varmt välkommen till Persiennteamet – ditt förstahandsval när du letar efter persienner i Bromma!