Fönstermarkiser

Solskydd för alla fönster

Fönstermarkiser är solskyddet för dig som vill skärma av solen men ändå kunna se ut genom fönstret. samlade benämningen för olika varianter att hindra solen från att komma in i rummet. Vid rätt val av markis förhöjer den genomtänkta designen din fasad. Alla våra fönstermarkiser kan motoriseras och kopplas till automatik.

Blå markis på en vit balkong i en gul byggnad.

BC 26

Smidig balkongmarkis

Förändra balkongen till en skuggig och trivsam uteplats med en balkongmarkis, en kompakt fallarmsmarkis speciellt utvecklad för inbyggda balkonger. Fallarmar med justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning.

Svarta markiser på moderna byggnader.

DA22 & 32

Stilrena fönstermarkiser

DA22 och DA32 är moderna, kompakta och stilrena markiser som passar de flesta byggnader. DA22 kan kompletteras med en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot regn och smuts.

Grå markis med motor på ett hus.

DA42

Kraftigare fönstermarkisen

En kraftig markis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel butiker, kontor, radhus, skolor och sjukhus. DA42 och 45 är perfekta att motorisera och därav mycket lämplig för stora motoriserade anläggningar.

Stabil fönstermarkis på en industriell byggnad.

DA52

Den stabilaste fönstermarkisen

En stabil markis särskilt lämpad för byggnader med större fönsterpartier, till exempel butiker, kontor, skolor och sjukhus. Fallarmarna är extra kraftiga och har justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Frontprofil och valsrör är också förstärkta.

Vertikal fönstermarkis på en offentlig byggnad.

Harol SC700

Den vertikala fönstermarkisen

En screen är den perfekta lösningen när man vill släppa in solljuset men hålla kvar värmen utanför. Harol SC700 sitter vertikalt på väggen och duken löper i fasta sidoskenor.

Somfy Tahoma

Automatik

Automatisera ditt solskydd hemma. Eller varför inte ta det hela vägen att automatisera hela huset? Allt från varje eluttag till solskydd och belysning.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.