Pergolas

Pergolas
Pergolas
Pergolas
Pergolas

Våra produktkategorier

Renson Aero

Renson Aero

Renson Aero är ett innovativt lamelltak som erbjuder möjligheten att sömlöst integreras med både nya och befintliga konstruktioner. Genom sin design smälter taket samman med husets arkitektur och skapar en enhetlig och stilren look. Med vinklingsbara lameller ger denna pergola en trivsam utomhusmiljö där ljus och ventilation enkelt kan justeras på några minuter. Dess funktionella design möjliggör att man kan njuta av utomhuslivet även när det regnar.

Renson Algarve

Renson Algarve

Renson Algarve är en högkvalitativ och mångsidig pergola som erbjuder både möjligheten att fästas i fasaden eller vara fristående. Dess flexibilitet gör det även möjligt att koppla samman flera pergolor för att skapa en enhetlig och elegant utomhusmiljö. Oavsett om du bor i ett klassiskt eller modernt hus erbjuder Renson Algarve ett brett utbud av färgkombinationer, inklusive den unika Classic Line med dekorativa ramar och extra utsmyckning, för att smälta väl ihop med husets och trädgårdens stil.

Renson Camargue

Renson Camargue

Renson Camargue är en elegant och attraktiv lösning för din utomhusplats. Med möjligheten att anpassa designen med väggar, zipscreens, belysning och värmelampor mellan panelerna, erbjuder detta system en stor flexibilitet. Genom att använda Somfys fjärrkontroll kan användaren enkelt justera aluminiumlamellerna efter behov. I dåligt väder kan lamellerna stängas för att skydda mot regn och vind, samtidigt som utomhusupplevelsen fortsätter. Vid stark sol kan man också reglera ljusinsläppet för att skapa en behaglig miljö.

Renson Lapure

Renson Lapure

Renson Lapure är en elegant och minimalistisk pergola designad för att fästas på huset. Det smarta utförandet med diskreta aluminiumstolpar gör den till ett fantastiskt tillägg till moderna hem. Den infällbara markisen gör att den passar perfekt ihop med samtida byggnadsstilar, medan utförandet Classic Line med kornischer och dekorativa detaljer gör den lika passande för mer traditionella arkitektoniska stilar. Pergolan kan enkelt utökas om så önskas med ytterligare en markis för ökad skydd mot väder och vind.