Renson Lapure

Renson Lapure är en elegant och minimalistisk pergola designad för att fästas på huset.

Det smarta utförandet med diskreta aluminiumstolpar gör den till ett fantastiskt tillägg till moderna hem. Den infällbara markisen gör att den passar perfekt ihop med samtida byggnadsstilar, medan utförandet Classic Line med kornischer och dekorativa detaljer gör den lika passande för mer traditionella arkitektoniska stilar. Pergolan kan enkelt utökas om så önskas med ytterligare en markis för ökad skydd mot väder och vind.

Fästningsalternativen möjliggör olika utformningar, med möjligheten att välja sidostolpar med integrerad vattenavledning för effektiv dränering. För de som föredrar mer skugga finns alternativet att välja en Renson Lapure där taket sträcker sig ut över stolparna. Extra skydd och avspärrning kan uppnås genom att använda Triangle som gaveldetalj från fasaden och integrerade Fixscreen-solskydd längs sidorna. För att kunna njuta av pergolan även under kvällstid kan den kompletteras med snygg LED-belysning.

Lapure

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.