Intu

Integrerad persienn

Intu är en flexibel och lättinstallerad produkt med en modern aluminiumprofil designad för att helt integreras med såväl klassiska som moderna fönstersystem och glasdörrar. Tack vare tillgång till en av marknadens bredaste kollektioner är Intu lika elegant som persienn, plissé-, DUETTE – eller rullgardin. Samtliga kan monteras med eller utan skruv (rullgardin endast skruvlöst). Manövreringen är enkel och intuitiv. Helt utan lina är Intu även barnsäker.

Montering

Intu är enkel att montera, 4 skruvar fästes i överlisten och styrlinorna med 2 fästen i fönsterkarmen. Justering av styrlinorna görs i samband med monteringen.

Lamellerna är 25 mm breda och tillverkas i speciallegerad brännlackerad aluminium. De finns i marknadens bredaste urval av standardkulörer. Persiennen skevas manuellt med skjutreglage i överlisten – om den är högt placerad finns vridstång som tillval.

Med ett handgrepp höjer och sänker man underlisten till önskad position. Plissén kan även fås med manövrering nerifrån och upp, s k ”multizon”.

Intresserad av produkten?

Är du intresserad av den här produkten? Då är du välkommen att skicka in en offertförfrågan till oss.

Vit integrerad persienn.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.