DA52

Den stabilaste fönstermarkisen

En stabil markis särskilt lämpad för byggnader med större fönsterpartier, till exempel butiker, kontor, skolor och sjukhus. Fallarmarna är extra kraftiga och har justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Frontprofil och valsrör är också förstärkta. Takprofil som skyddar duk och valsrör ingår.

Manövrering

Utvändig manövrering med vev är standard. Som tillval finns manövrering med band eller motor, såväl invändigt som utvändigt. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol -och vindautomatik.

Montering

DA52 monteras enkelt direkt på fönsterfoder, vägg eller under takfot.

Stabil fönstermarkis på en industriell byggnad.

Fallarmar

Armprofiler är tillverkade av strängpressat aluminium och armkomponenter av pressgjutet zink. Extra kraftiga fjädrar med justerbar spänning för optimal dukspänning.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Markisduk

Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga vävar.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader.

Intresserad av produkten?

Är du intresserad av den här produkten? Då är du välkommen att skicka in en offertförfrågan till oss.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.