DA42

Kraftigare fönstermarkis

En kraftig markis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel butiker, kontor, radhus, skolor och sjukhus. DA42 och 45 är perfekta att motorisera och därav mycket lämplig för stora motoriserade anläggningar. Aluminiumkassett skyddar duken mot regn och smuts.

Manövrering

Utvändig eller invänding manövrering med terylenband är standard. Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med antingen vev eller motor. Det går också att komplettera motorn med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering

Markiserna monteras enkelt direkt på fönsterfoder, vägg eller i nisch. Nischkonsoler som tillval tillåter 45–185 mm justering i djupled.

Grå markis med motor på ett hus.

Fallarmar

Armprofiler är tillverkade av strängpressat aluminium och armkomponenter av pressgjuten zink. Fallarmarna har justerbar spänning för optimal dukspänning. Vindsäkrade fallarmar rekommenderas om markisen kommer att utsättas för hård vind.

Markisduk

Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga vävar.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader.

Intresserad av produkten?

Är du intresserad av den här produkten? Då är du välkommen att skicka in en offertförfrågan till oss.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.