Pollux Plissé

Den enkla plisségardinen

Plisségardinen är bra på att absorbera ljud. Väven har bälgkonstruktion med sexkantiga celler i ett lager, på vintern minskar den kallras och håller kvar värmen inomhus. På sommaren skyddar textilgardinen mot värmeinstrålning och bländning.

Denna plissé som har enkelcell har en tvåfärgad väv. På insidan kan du välja mellan flera färger som matchar färgerna i respektive rum. Utsidan är alltid vit för att ge ett enhetligt intryck. Gardinen kan också beställas med så kallad ”Black-Out” väv, en mörkläggningsväv som stänger ute ljuset helt och hållet vilket gör att du kan sova gott om natten.

Manövrering

Gardinen manövreras med linor vid frihängande montering, och med handtag vid linspänd montering. Som tillval finns manövrering med motor eller monocommand.

Montering

Det är enkelt att montera gardinen. Upphängningsbeslag finns för de flesta slags fönster. Beslagen är utformade för att ge ett minimalt ljusinsläpp mellan karm och list. Kan även monteras mellan glasen i fönstret med speciella mellanglasbeslag.

Väv

Enfärgade, mönstrade eller strukturerade tyger med tillval för ljusdämpning, mörläggning och flamskydd.

Gråa plisségardiner med mönster.
Svarta plisségardiner av modellen Pollux som sitter på olika höjd.
Svart plisségardin av modellen Pollux.

Tyger

I vår kollektion av plisséväv har vi 100 olika färger och mönster – såväl mer genomlysande som helt mörkläggande. Väven finns även med flamskyddande och reflekterande (minskar värmestrålning) egenskaper.

Intresserad av produkten?

Är du intresserad av den här produkten? Då är du välkommen att skicka in en offertförfrågan till oss.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.