DUETTE®

Klimatsmart plisségardin

Med DUETTE® har du oändliga möjligheter när du inreder och kan välja bland en mångfald högkvalitativa textilkvaliteter, färger och designer. Alla DUETTE® -tyger är märkta med DUETTE® energi-etikett. På så sätt ser du direkt hur det utvalda DUETTE® -tyget sparar värmeenergi, stänger ute solvärmen och dämpar buller i rummet.

Manövrering

Gardinen manövreras med linor vid frihängande montering, och med handtag vid linspänd montering. Som tillval finns manövrering med motor eller monocommand.

Montering

Det är enkelt att montera gardinen. Upphängningsbeslag finns för de flesta slags fönster. Beslagen är utformade för att ge ett minimalt ljusinsläpp mellan karm och list. Kan även monteras mellan glasen i fönstret med speciella mellanglasbeslag.

Väv

Enfärgade, mönstrade eller strukturerade tyger med tillval för ljusdämpning, mörläggning och flamskydd.

Grå bred och låg gardin för ett specialfönster.

Tyger

I vår kollektion av plisséväv har vi 100 olika färger och mönster – såväl mer genomlysande som helt mörkläggande. Väven finns även med flamskyddande och reflekterande (minskar värmestrålning) egenskaper.

Duette® gardinen är, enkelt uttryckt, en väv med dubbla plissér, så att det skapas horisontella luftfickor som isolerar mot värme och kyla. Duette® Fixé (Duette® Fixé Unix) har ett patenterat utförande som motverkar att vävens luftkanaler tappar form och förlorar sin isolerande funktion. Alla 100 olika Duettevävar, förutom de mörkläggande, är helt tvättbara i 30° C. De övriga vävarna är enkla att rengöra med fuktig trasa eller dammsugare.

Är du mer nyfiken på vår Duette® gardin? Då kan du läsa mer här duette.se

Intresserad av produkten?

Är du intresserad av den här produkten? Då är du välkommen att skicka in en offertförfrågan till oss.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.