Renson Algarve

Renson Algarve är en högkvalitativ och mångsidig pergola som erbjuder både möjligheten att fästas i fasaden eller vara fristående.

Dess flexibilitet gör det även möjligt att koppla samman flera pergolor för att skapa en enhetlig och elegant utomhusmiljö. Oavsett om du bor i ett klassiskt eller modernt hus erbjuder Renson Algarve ett brett utbud av färgkombinationer, inklusive den unika Classic Line med dekorativa ramar och extra utsmyckning, för att smälta väl ihop med husets och trädgårdens stil.

Genom att kunna vinkla pergolans taklameller upp till 150° ger Renson Algarve dig möjlighet att enkelt reglera ljusinsläppet och ventilationen enligt dina behov. Taket är dessutom vattentätt när det är stängt, och det integrerade dräneringssystemet leder kontrollerat bort vattnet efter regnfall.

Med olika sidoelement och tillval är det möjligt att skapa en mysig utomhusmiljö med din Renson Algarve. Utöver snygga utomhusgardiner och vindtäta Fixscreen-markiser med Crystal-fönster för optimal utsikt, kan du även integrera en ljudanläggning eller värmesystem för att skapa den perfekta platsen att koppla av. Med Renson Algarve kan du njuta av utomhuslivet på ett stilfullt och bekvämt sätt.

Algarve

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.