Publicerad 2021-01-04 i kategorin Mörkläggning

Plisségardin för mörkläggning – en bra lösning

Plisségardin mörkläggning

Det finns en rad mörkläggande gardiner där ute, varav plisségardiner är en av dem. Låt oss därför berätta mer om vilka fördelar dessa erbjuder samt vart de lämpar sig bäst att användas!  

 

Innehåll

  • Goda anledningar att välja plisségardiner
  • Då kan du använda plisségardiner för mörkläggning
  • Underlätta handhavandet med en motor
  • Ta hjälp av Persiennteamet

 

Goda anledningar att välja plisségardiner

Det finns många goda anledningar att använda sig av plisségardiner. En stor fördel är att gardinen kan flyttas i fönstret utifrån behov. Vill du exempelvis skärma av nedre delen av fönstret för att få ett gediget insynsskydd eller också skärma av den övre delen för att bli kvitt solkatter, har du möjlighet att göra detta. Något som ger plisségardinerna en svårslagen flexibilitet!

En annan stor fördel med dessa gardiner är att de har en dubbel väv som ger goda isolerande egenskaper. Något som i sin tur gör att de kan spara energi både under sommar och vinter. Med andra ord är de ett utmärkt val utifrån ett klimat- och energiperspektiv.

Sist men inte minst kan såväl väven som hårdvaran anpassas för att passa just dig och dina behov. Väven går att få såväl genomlysande som mörkläggande, samtidigt som systemet kan anpassas till en rad olika fönstertyper. Perfekt för dig som vill använda sig av plisségardiner för mörkläggning!

 

Då kan du använda plisségardiner för mörkläggning

Tack vare den stora flexibiliteten kan plisségardiner användas i de allra flesta rum där det finns ett behov av mörkläggning. De lämpar sig exempelvis utmärkt att användas i sovrum, vardagsrum, kök, toaletter, hallar och andra platser där man vill ha möjlighet att stänga ute solens strålar.

 

Underlätta handhavandet med en motor

För att underlätta både handhavandet och vardagen, kan du med fördel komplettera dina gardiner med en motor. Något som gör att de enkelt kan styras via en fjärrkontroll eller mobiltelefon samt automatiseras.

Om du vill lära dig mer om hur automatik fungerar och vilka fördelar detta medför, rekommenderar vi dig att spana in våra tidigare artiklar inom ämnet:

 

Ta hjälp av Persiennteamet 

Som du säkerligen märkt finns det många goda anledningar att välja plisségardiner för mörkläggning av sovrum, vardagsrum och andra platser i hemmet. Om du önskar hjälp att hitta en passande lösning baserat på just dina förutsättningar och behov, kan du med fördel vända dig till oss på Persiennteamet!

Vi erbjuder ett stort utbud av plisségardiner som kan måttanpassas och skräddarsys efter just dina behov. Ytterligare en fördel är att vi har möjlighet att hjälpa dig genom hela processen – från val av produkt till montering. Vi har dessutom ett Showroom där du har möjlighet att kolla på de olika alternativen (tidsbokning krävs).

Ring oss direkt på 08 – 83 33 56, använd vårt kontaktformulär eller skicka ett mejl till info@persiennteamet.se om du är i behov av ett nytt solskydd.