Publicerad 2020-11-30 i kategorin Solskydd inomhus

Moderna persienner för det nutida hemmet

Moderna persienner

Hos oss på Persiennteamet hittar du ett välsorterat utbud av solskydd som är tillverkade efter den senaste och mest moderna standarden. Perfekt för dig som önskar ett solskydd som matchar det samtida hemmet. Låt oss därför berätta mer om våra moderna persienner och vad vi kan erbjuda just dig! 

 

Moderna persienner enligt dina önskemål 

Dagens fönster kan ha en annorlunda design som gör att det inte passar att använda sig av klassiska persienner. Parallellt med detta går utvecklingen inom solskyddsbranschen ständigt framåt vilket medför att nya standarder formas.

I vårt inomhussortiment hittar du därför en mängd moderna persienner som passar det nutida hemmet, både ur ett visuellt och funktionellt perspektiv.

 

Design

För att du ska hitta ett solskydd som överensstämmer med de visuella aspekterna av ditt hem, ger vi dig möjlighet att välja mellan en mängd olika lamellmaterial och utföranden. På så sätt kan du garanterat få en persienn som sömlöst ackompanjerar ditt moderna hem och dess inredning.

 

Material

Som nämnts ovan har du möjlighet att välja mellan olika material på lamellerna. Något som bl.a. inkluderar aluminium och trä. Det sistnämnda alternativet är mycket uppskattat bland de som letar efter moderna persienner. Att inkludera naturliga material som trä i hemmet är nämligen en het trend.

 

Funktionalitet

Utöver de visuella aspekterna är det också viktigt att sätta funktionaliteten i fokus. Vi erbjuder därför en rad olika styrningsmöjligheter, vilket bl.a. inkluderar motoriserade lösningar. Något som gör det möjligt att styra persiennerna med hjälp av en fjärrkontroll eller telefon beroende på dina behov och önskemål.

När det kommer till motorisering och automatik arbetar vi uteslutande med produkter från Somfy, vilka är marknadsledande inom området!

Personligen anser vi att motoriserade och automatiserade lösningar är en naturlig del av både det nutida och framtida hemmet. Vill du fördjupa dig ännu mer inom området, kan du med fördel läsa mer om hur det smarta hemmet underlättar vardagen.

 

Måttanpassning

Något som bidrar till både de visuella och funktionella aspekterna är persiennernas storlek. Om de är för små eller för stora i förhållande till fönstret kommer det dels att se konstigt ut, samtidigt som det inte ger ett lika effektivt solskydd.

För att säkerställa att du får det bästa av båda världar, erbjuder vi på Persiennteamet måttanpassade lösningar för såväl små som stora fönster. På så sätt kan du känna dig trygg med att dina persienner lever upp till dina högt ställda krav på design och funktion!

 

Lamellbredd

Förutom att du har möjlighet att måttanpassa persiennerna i vårt utbud, har även möjlighet att välja mellan olika lamellbredder. Önskar du ett stilrenare utseende är en smalare lamell att föredra. Vill du däremot skapa ett mer robustare intryck kan tjockare lameller vara ett bättre alternativ.

 

Ta hjälp av Persiennteamet

Vi på Persiennteamet fokuserar på smarta och moderna lösningar. Tillsammans kan vi hitta den bästa lösningen för just dig och ditt hem!

En annan stor fördel är att vi har ett Showroom där du kan titta närmare på våra lösningar. Vår kompetenta personal guidar dig gärna igenom de olika valmöjligheterna och hjälper dig att hitta ett passande alternativ. Notera däremot att tidsbokning krävs för besök i vårt Showroom.

Ring oss direkt på 08 – 83 33 56, använd vårt kontaktformulär eller skicka ett mejl till info@persiennteamet.se.