Publicerad 2020-05-05 i kategorin Automatik

Underlätta vardagen med hjälp av automatik

Underlätta vardagen

Vi på Persiennteamet vill underlätta för dig i din vardag. Detta genom att skapa ett smart och modernt hem. Med vårt fokus på automatik inom bl.a. persienner, markiser och jalusier, kan du förvänta dig ett praktiskt och lätthanterligt hem som underlättar i vardagen. Vi tänkte därför berätta mer om våra olika erbjudanden och varför du ska välja det smarta hemmet. 

Home Motion

Vi erbjuder en ny standard som kallas Home Motion vilket innebär att saker och ting sköter sig självt. Det fungerar med hjälp av en timer, rörelsen från solen eller via din smartphone. Det kan användas med ett ynka knapptryck och kommer garanterat att vara en investering för hela hemmet. Dessutom bidrar det med en lyxig och modern känsla!

 

Somfys produkter underlättar i vardagen 

Det finns många goda anledningar till varför du bör välja produkter från Somfy. Nedan har vi samlat några av dem:

 

Enkelt att använda

Vi på Persiennteamet arbetar uteslutande med produkter från Somfy, vilka är marknadsledande inom automatik och smarta hem.Med hjälp av olika motorer och styrningar för både persienner och rullgardiner kan dessa styras med olika kontroller eller genom att ställa in timers. Du också låta dem styras automatisk beroende på väder och vind, alternativt kontrollera dem via din smartphone.

En stor fördel är att det inte krävs någon större kunskap för att kunna använda sig av Somfys produkter. Vi på Perseinnteamet har något som passar alla – man kan välja mellan mer komplicerade installationer till simpla system. Ett smidigt och enkelt alternativ för alla, helt enkelt!

 

Olika funktioner

Med våra produkter kan man exempelvis välja att ett solskydd för fönster ska rullas ner en viss tid. Detta kan ställas in med hjälp av en timer. Funktionen är oerhört smidigt då man kanske inte är hemma när man vill skydda rummet från solstrålar. Det är också en bra lösning när man är på semester och inte kommer vistas i hemmet under en längre tid.

 

En snygg design

Förutom de många funktionerna och den goda användarvänligheten, är Somfys produkter stilrena och har en naturlig design som kommer att smälta in i hemmet. Monteringen sker diskret och målet är att det inte ska synas överhuvudtaget. Vi erbjuder något som passar alla typer av hem.

 

Säkerhet och hållbarhet i fokus

De produkter vi tillhandahåller är framtagna med hårda krav på säkerhet och hållbarhet. Att installera dessa produkter i hemmet kommer vara en investering för livet och kommer göra vardagen betydligt lättare. Hållbarheten är lång, vilket är fördelaktigt för såväl plånbok som miljö. Med automatik i hemmet kan du frigöra mycket tid och energi som kan läggas på andra, viktigare saker. Investera i produkter från Somfy och underlätta vardagen!

Vi på Persiennteamet rekommenderar starkt att installera Somfys produkter i hemmet. Det är en investering som kommer glädja hela familjen. Det är även skönt att ha ett modernt och smart hem som man vet har en lång livslängd och som inte kommer krångla i framtiden.

Ring oss direkt på 08 – 83 33 56, använd vårt kontaktformulär eller skicka ett mejl till info@persiennteamet.se för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa just dig att skapa ett smart hem.