Publicerad 2020-04-06 i kategorin Automatik

Det smarta hemmet underlättar vardagen

Det smarta hemmet

Att du trivs och mår bra i ditt hem är av största vikt. Något som dels innefattar att du känner ett lugn är nöjd med de färgkombinationer och den atmosfär som finns i rummen.  

Något annat som kan bidra till en ökad trivsel är ett smart hem innehållandes produkter som underlättar vardagen. Låt oss därför berätta mer om vad det smarta hemmet innebär samt hur vi på Persiennteamet kan hjälpa dig att uppnå just detta! 

Vad innebär det smarta hemmet? 

Uttrycket ”det smarta hemmet” har vuxit fram under de senaste åren. Det innebär i korta drag att du utrustar ditt hem med smarta produkter som antingen kan styras av dig via en fjärrkontroll eller smartphone, alternativt via automation. Det kan också handla om både och.

Målsättningen med dessa produkter är att underlätta din vardag, skapa en behagligare tillvaro och även frigöra viktig tid som du kan lägga på värdefullare aktiviteter. Det kan exempelvis handla om att få mer tid till familjen eller din hobby.

Till det smarta hemmet hör en mängd olika produkter. Det kan exempelvis handla om persienner som justerar sig själva beroende på vädret, eller också om lampor som tänds automatiskt när du kliver in genom dörren, för att bara nämna några.

Varför ett smart hem?

Som tidigare nämnts kommer ett smart hem att underlätta för dig i din vardag. Att ha allt kopplat till en och samma kontroll är oerhört smidigt samtidigt som det ingjuter en känsla av lyx. Det underlättar både för dig själv och för din familj. Det kommer även bidra med en modern känsla genom hela hemmet. 

Hur hjälper vi dig att skapa ett smart hem?

På Persiennteamet erbjuder vi en mängd smarta funktioner till dig och ditt hem. Vi arbetar uteslutande med produkter från Somfy, vilka är marknadsledande inom området.

Genom att investera i en styrenhet och tillhörande produkter från Somfy kan du på ett enkelt sätt styra dina markiser, persienner, lampor och andra smarta produkter. Vi på Persiennteamet vill inte att saker och ting ska kännas komplicerat bara för det har med teknik att göra. Tvärtom, det ska kännas behagligt och smidigt!

I ett smart hem är det själva kontrollen som är i centrum. Det är därifrån du kan styra de olika kopplade enheterna. Det kan handla om allt från gardiner till lampor. När du kopplat samman dina enheter så kan allt styras från kontrollenheten, en fjärrkontroll eller en smartphone.

Vi erbjuder smarta styrenheter där du kan ställa in specifika önskemål. Exempelvis om du vill att en gardin ska dras ner vid en speciell tidpunkt eller om ett rum ska släckas ner ett speciellt klockslag. Man kan se kontrollen som något som samlar alla funktioner i hemmet på ett och samma ställe. Ett smart hem helt enkelt.

Ta hjälp av Persiennteamet

Vi på Persiennteamet fokuserar på smarta lösningar för dig. Vi har många års erfarenhet av hem och teknik och vill mer än gärna dela med oss av vår kunskap. Tillsammans kan vi komma fram till den optimala lösningen för just dig och ditt hem.

Ring oss direkt på 08 – 83 33 56, använd vårt kontaktformulär eller skicka ett mejl till info@persiennteamet.se för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa just dig att skapa ett smart hem.