Publicerad 2020-03-09 i kategorin Automatik

Vi hjälper dig med Somfy markisautomatik

Somfy markisautomatik

Genom att investera i markiser kan du få ett gediget solskydd och samtidigt skapa härliga sällskapsytor utomhus. För att underlätta handhavandet av dina markiser, kan du med fördel komplettera dem med automatik från Somfy. Något som gör det möjligt att kontrollera dem via en kontroll eller en smartphone. Låt oss därför berätta mer om Somfys markisautomatik.

Hur går det till?

Har du redan en befintlig markis kan vi hjälpa dig att montera en elmotor från Somfy, förutsatt att den är kompatibel med motorn. Självfallet kan vi också hjälpa dig att montera helt nya markiser med automatik. Elmotorn monteras snyggt, diskret och skyddat inne i markisen och vi garanterar att den kommer att fungera i många år framöver.

Somfys elmotor är trådlös, vilket innebär att du slipper veva in din markis för hand. Istället kan du kontrollera den via en fjärrkontroll eller också via din smartphone. Med Somfy får du en pålitlig elmotor som ligger i framkant!

Har du flera olika elmotorer kan du i vissa fall koppla ihop dessa till en och samma styrenhet. Det allra bästa och enklaste är däremot att ha samma typ av elmotor på samtliga solskydd. 

 

Vad är fördelen med Somfys markisautomatik?

Det finns många fördelar med Somfys markisautomatik. Till de främsta hör däremot användarvänligheten och den sömlösa installationen. Vi utlovar en snabb installation med ett snyggt slutresultat. Med detta system är det nämligen mindre kabeldragning och du slipper således se några fula sladdar som hänger till höger och vänster.

Systemet är mycket driftsäkert och kontrollen har dessutom en lång och stark räckvidd som kan tränga igenom tjocka väggar.

Känner du dig sugen på att installera Somfys markisautomatik kan du kontakta oss på Persiennteamet – vi är certifierade av Somfy, vilket innebär att vi kan deras produkter utom och innan.

När du väljer att ta hjälp av oss vägleder vi dig genom hela processen. Vi garanterar dig ett perfekt resultat som kommer att underlätta din vardag i hemmet!

Ring oss direkt på 08 – 83 33 56, använd vårt kontaktformulär eller skicka ett mejl till info@persiennteamet.se.