Publicerad 2020-02-24 i kategorin Tillbehör

Reservdelar till dina persienner eller markiser

Reservdelar persienner

Det finns ett flertal olika persiennmodeller och markismodeller att välja mellan och alla delar behöver inte nödvändigtvis passa ihop med alla modeller. Något som både är smart och bra för miljön är att inte alltid köpa nytt!  

Har du möjligtvis redan en stomme som är fullt fungerande men en annan del som ser sliten ut? Vi har tillgång till reservdelar och enskilda delar till din persienn eller markis.

Vi har reservdelar till både din markis eller persienn i många olika typer. Ett markistygs bredd kan variera lite. Om du exempelvis har en duk som du skulle vilja byta ut kan vi lösa det. När du beställer en ny duk kommer tyget sys på i efterhand på stommen så att det passar perfekt på just din markis. Samma sak om du vill byta ut antingen vridstången eller själva aluminiumet på din persienn så kan vi lösa det!

Som tidigare nämnt har det gjorts många olika modeller av markiser och persienner. Detta betyder att i vissa fall kan det vara svårt att hitta just den rätta delen. Om det uppstår ett problem vill vi vara där och hjälpa till! Vi kan nås på mail, telefon och hjälper dig mer än gärna att komma fram till en bra och smidig lösning för den minsta möjliga summan.

Du behöver inte alltid byta ut hela markisen eller persiennen, utan i många fall räcker det med att du söker hjälp hos oss så kan vi förhoppningsvis ta fram de reservdelar du behöver. Resultatet kommer bli minst lika bra som en sprillans ny markis eller persienn!

Skulle det vara så att din gamla persienn eller markis inte går att rädda, tillhandahåller vi såklart helt nya produkter. Med nästan 30 års erfarenhet av solskydd kan vi hjälpa dig att hitta den lösning som passar bäst för just dig och dina förutsättningar.

Ring oss direkt på 08 – 83 33 56, använd vårt kontaktformulär eller skicka ett mejl till info@persiennteamet.se.