Publicerad 2019-01-30 i kategorin Solskydd utomhus

Upplev fördelarna med stora markiser

Stora markiser har på senaste år blivit allt populärare. En trend som vi på Persiennteamet anser ligga helt rätt i tiden. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om de stora markisernas fördelar, samt vilka av våra produkter som faller under denna kategori.

 

Innehåll

  • Användningsområden för stora markiser
  • Vårt stora utbud av terrassmarkiser

 

Användningsområden för stora markiser 

Att intresset för markiser av modell större ökat är inte särskilt konstigt. Under de senaste åren har nämligen trädäcken, terrasserna och uteplatserna i de svenska hushållen blivit större och mer inredda.

Med andra ord är det en plats som blivit allt viktigare i hemmet. En plats där man vill spendera så mycket tid som möjligt. Oavsett om det är dag eller kväll, varmt eller kallt. För att rama in uteplatsen på ett vackert sätt, samt kunna nyttja den till fullo, är stora markiser således ett perfekt val.

Somfy outdoor

Med hjälp av en terassmarkis får du inte bara ett utmärkt skydd mot solen. Du får även ett extra rum i hemmet. En trevlig yta att umgås och vara på. Tack vare vävens vattenavstötande egenskaper går det dessutom att vistas utomhus även om det duggregnar. För att kunna vara ute även under sena kvällar, kan markisen med fördel kompletteras med värmare.

Förutom att vara en naturlig del av de svenska hemmen, passar de stora markiserna även utmärkt på restauranger och caféer med uteserveringar. Med hjälp av en terrassmarkis kan uteserveringen nyttjas även om det duggregnar, vilket medför att man slipper tappa gäster. För mer permanenta regnskydd finns markiser och vävar som klarar även kraftigt regn

 

Vårt stora utbud av terrassmarkiser

På Persiennteamet vill vi att fler ska få uppleva fördelarna med stora markiser. Med anledning av detta erbjuder vi ett stort utbud av dessa:

FA22Är du på jakt efter en markis som passar balkonger och mindre terrasser, är FA 22 ett perfekt alternativ. Denna kompakta markis kombinerar funktion och stil på ett utmärkt sätt.

FA24För dig som är på jakt efter en markis med förstklassigt designutförande, kanske FA24 lockar. Med sina specialdesignade gavlar skapar den ett modernt och stilfullt utseende. Idealiskt för balkongen eller den lilla terrassen.

FA42En av våra mest sålda terrassmarkiser är FA42. En stor, modern och stilren markis som passar såväl hemmet som restaurangen. Välj mellan vävar i en mängd olika kulörer för att hitta den som är bäst för just dig.

FA44Även denna robusta markis lämpar sig utmärkt för såväl hemmet som restaurangen. Grunden är en FA42 men med specialdesignade detaljer såsom gavlar etc.  Montera den direkt på väggen eller i takfoten.

FA62En attraktiv helkassett som kombinerar design och hållbarhet. Välj önskad väv och njut av hållbarheten från de kraftiga armprofilerna av aluminium.

FA64Även FA64 är en helkassett som bidrar med ett stilfullt intryck samtidigt som den har goda egenskaper. Perfekt för terrassen!

Family Design PlusDetaljlösningarna och komponenterna håller mycket hög kvalitet i denna markis. När markisen är infälld ligger markisväven helt inkapslad mot väder och vind vilket ger längre livslängd. 

ToskanaLetar du efter en terrassmarkis med ett klassiskt utseende, är Toskana rätt alternativ för dig.

 

Ta hjälp av Persiennteamet 

Om du också vill uppleva fördelarna med stora markiser, kan du med fördel ta hjälp av oss på Persiennteamet. Förutom att erbjuda ett stort utbud av terrassmarkiser hjälper vi samtliga av våra kunder med montering.

Hos oss ska du känna dig trygg. Vår kunniga och trevliga personal guidar dig därför gärna igenom de olika möjligheterna som finns. Självfallet hjälper vi dig även genom hela processen – från start till montering. Tveka inte på att höra av dig till oss på 08 – 83 33 56 eller info@persiennteamet.se, varmt välkommen!