Publicerad 2018-06-04 i kategorin Terrassmarkis

Fördelar med att använda markiser som terrasstak

Om du har en stor terrass eller uteservering och upplever att det är dags att kunna skydda sig mot solens varma strålar och till viss del väder och vind, kan du med fördel använda dig utav markiser som terrasstak. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om fördelarna med detta, samt vilken produkt vi själva rekommenderar!

 

Innehåll 

  • Därför bör du använda markis som terrasstak
  • Persiennteamet rekommenderar
  • Rådfråga ett proffs

 

Därför bör du använda markis som terrasstak

Innan vi berättar mer om vilken produkt vi själva rekommenderar, tänkte vi börja med att berätta mer om fördelarna med att använda en markis som terrasstak. Den allra största fördelen med detta är framförallt för att de är väldigt prisvärda i jämförelse med andra permanenta konstruktioner samtidigt som de fyller samma funktion. Du har även möjlighet att vinterförvara markiserna, vilket gör att livslängden ökar markant.

terrasstak

En annan stor fördel med denna typ av produkt är att de snabbt och kostnadseffektivt kan förvandla din terrass, trädgård eller uteservering till en trevlig uteplats. En uteplats som både har möjlighet att ge svalkande skugga under sommarens varmaste dagar, men även med skydd från väder och vind under sämre dagar.

Kompletterar du dessutom din markis med värmare får du en komplett uteplats som kan utnyttjas under hela sommaren, oavsett väder och tid på dygnet!

 

Persiennteamet rekommenderar 

Om du känner att det är dags att investera i en markis till terrassen, kan vi varmt rekommendera Duox dubbelmarkis som vi tillhandahåller. Ett mycket populärt alternativ bland både privatpersoner och restaurangägare.

Den högkvalitativa markisen består av två robusta vikmarkiser som får plats i en och samma kasset. Något som gör att de enkelt kan fällas ut för att täcka en stor terrass och på så sätt skydda mot både sol och vind.

Pergolamarkis

Kort och gott lämpar den sig utmärkt att använda på såväl stora villaterrasser och trädgårdar som på uteserveringar. Tack vare dess stora flexibilitet och konkurrenskraftiga har den snabbt blivit en favorit hos privatpersoner och företagare som vill skapa en behagligare utomhusmiljö!

 

Rådfråga ett proffs

Vi hoppas att du nu har bättre koll på varför du bör använda en markis som terrastak. Om du har några ytterligare frågor, funderingar eller är intresserad av att beställa ett, kan du med fördel kontakta vår trevliga och hjälpsamma personal. Du når oss på 08 – 83 33 56 eller info@persiennteamet.se, varmt välkommen!