Publicerad 2018-05-14 i kategorin Solskydd utomhus

Pergolamarkiser – för sköna stunder utomhus

Under sommartiden är det inte ovanligt att man vill spendera så mycket tid som möjligt utomhus. För många utav oss väntar många timmar i solstolen, men ibland kan det hända att solen blir allt för varm eller också vill man kunna vistas utomhus även under kvällen när temperaturen sjunker. I sådant fall kan det vara en bra idé att investera i en pergolamarkis!

 

Innehåll

  • Fördelar med pergolamarkiser
  • Duox dubbelmarkis
  • Rådfråga ett proffs

 

Fördelar med pergolamarkiser 

Fördelarna med pergolamarkiser är många, men den kanske största fördelen med denna typ av solskydd är att det tillfredsställer så pass många behov. Som vi var inne på i början av denna artikel kan en pergolamarkis dels användas som solskydd, men också för att skapa ett nytt uterum när temperaturen sjunker under sommarkvällarna och våren.

En annan stor fördel med pergolamarkiser är att de flesta kan byggas upp helt fristående, det vill säga att de inte behöver monteras på väggen. Något som ger dig möjligheten att skapa en fristående uteplats på önskad plats i trädgården, vilket annars inte skulle vara möjligt.

Med hjälp av en pergolamarkis kan du således skapa ett nytt uterum som fungerar som en mysig samlingsplats för dig och din familj. Perfekt under varma sommardagar och kyliga sommarkvällar!

 

Duox dubbelmarkis

Om du känner dig inspirerad att skapa ett nytt uterum i din trädgård, kan du med fördel investera i Duox dubbelmarkis. En stor pergolamarkis som kan användas på såväl villaterraser som i trädgårdar och uteserveringar.

Pergolamarkis pris

Tack vare att markisen består av två stora vikarmsmarkiser i en och samma kassett är flexibiliteten stor. Den kraftiga aluminiumkassetten ger också duken ett bra skydd mot väder och vind.

 

Automatik – för enkel manövrering

Som standard levereras Duox med utvändig manövrering med hjälp av vev eller motor. Om du däremot vill göra manövreringen ännu enklare, kan du med fördel komplettera den med automatik.

På Persiennteamet arbetar vi uteslutet med automatik från Somfy, vilka är världsledande inom området. Med anledning av detta är vi dessutom certifierade som Somfy Expert, vilket innebär att vi genomgått utbildning inom deras motorer och automatik.

Efter att den diskreta motorn har installerats i din pergolamarkis, kan du enkelt och bekväma styra den via din smartphone eller fjärrkontroll. Du har också möjligheten att förse markiserna med sol- och vindsensor som automatiskt justerar dem beroende på väder och vind.

 

Rådfråga ett proffs

Vi hoppas att du nu har mer information om pergolamarkiser och hur de kan användas för att skapa ett nytt uterum för dig och din familj. Om du önskar hjälp med att skapa nya sällskapsytor eller också har fler funderingar kring markiser, kan du med fördel kontakta vår kunniga personal som hjälper dig att hitta en pergolamarkis. Du når oss på 08 – 83 33 56 eller info@persiennteamet.se, varmt välkommen!